Contact opnemen

Heb je een vraag over een van de producten, een product op maat  of over je bestelling? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of info@illustrat-ed.nl

Contactformulier

FAQ

Door de drukte bij PostNL komen sommige pakketten misschien later. Zij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen!

Zodra wij jouw bestelling binnen hebben gekregen beginnen wij direct met tekenen. De tekening zal binnen 1-2 werkdagen af zijn. Van de tekening zul je een preview ontvangen. Na goedkeuring van jouw preview word de bestelling gedrukt en verzonden.  

Indicatie verzendtijden per product:
Digitaal: 0 werkdagen
Print A4: 1-2 werkdagen
Print A3: 1-2 werkdagen
Canvas:  4-5 werkdagen*
Schort: 6-7 werkdagen*
Puzzel 5-6 werkdagen*

*Deze producten worden door een externe partij gedrukt en verzonden je zult hier geen track-and-trace code vanuit ons ontvangen. 

Ja, u kunt uw bestelling kosteloos annuleren dit kan alleen wanneer de betaling nog niet voldaan is of er nog geen werkzaamheden zijn verricht. 

Mocht u de preview ontvangen hebben en niet tevreden zijn dan zullen wij uw portret aanpassen naar uw wens. Uiteraard wel in de naar uw gekozen/bestelde stijl. 

De portretten die wij aanbieden zijn maatwerk producten. Maatwerk artikelen worden met grote zorg op maat gemaakt en zijn uitgesloten van herroepingsrecht.

Bij al onze producten staan voorbeelden en beschrijvingen vermeld van hoe het product word opgeleverd.

Mocht u vragen hebben over of er iets anders mogelijk is kunt u natuurlijk altijd mailen!

Ja. Wij zullen na het maken van jouw portret illustratie altijd eerst een preview versturen. Pas na akkoord en/of eventuele wijzigingen wordt hij gedrukt.

Jazeker! Zodra de bestelling onderweg is, ontvang je een verzendbevestiging met een persoonlijk Track&Trace-nummer. 

Ja. Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen na aankoop terugsturen. Dit kan alleen wanneer het artikel beschadig of foutief is. De producten worden op maat gemaakt en kunnen hierdoor niet opnieuw in de verkoop. Dit bekent dat retourrecht niet volledig kan worden beroepen. Lees meer hierover in de algemene voorwaarden. 

Nee, helaas. Je kunt wel altijd contact opnemen als je nog onbeantwoorden vragen hebt.

Jazeker! Je kunt illustrat-ed volgen op facebook en instagram.  Je kunt er regelmatig leuke acties en kortingcodes vinden!